FAQ

Bestellen en betalen

Waar kan ik de status van mijn bestelling bekijken?

Dit is mogelijk door in te loggen op uw account en te klikken op "Mijn bestellingen". U kunt hier de details en de status van uw bestelling bekijken.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Om een bestelling te annuleren dient u een e-mail naar klantenservice(at)printsafari.com te sturen. Het annuleren van een bestelling, voordat u uw bestanden geüpload heeft, is kostenloos. Wanneer u uw uploads reeds bevestigd heeft, wordt er een bedrag van 15 euro in rekening gebracht bij annulering. Als uw bestelling de status « Prepress » bereikt heeft, kan de bestelling niet meer geannuleerd worden.

Wat is uw retourneer-beleid?

Wij doen ons uiterste best om de bestelling geheel naar wens en op basis van uw specificaties af te drukken en te zorgen voor de uitstekende kwaliteit waar onze trouwe klanten voor terugkomen.

Het afdrukproces is zeer ingewikkeld en het komt helaas voor, echter zeer zelden, dat u een defecte bestelling ontvangt. Mocht dit gebeuren, zullen wij het onmiddellijk onderzoeken en desgewenst opnieuw afdrukken.

Aangezien elke bestelling uniek is en geen inruilwaarde heeft, zijn alle verkopen definitief. Wanneer u een defect product ontvangt, neem dan alstublieft onmiddellijk contact met ons op. Indien een dergelijke claim niet binnen 5 werkdagen na ontvangst van de producten wordt ingediend, gaan we ervan uit dat alles in orde is en u de ontvangen bestelling accepteert.

Mijn producten hebben een defect, wat moet ik doen?

Maak alstublieft foto’s van het defect en stuur deze naar klantenservice@printsafari.com met een beschrijving van het defect en het geschat aantal defecte producten. Eén van onze experts zal contact met u opnemen om een oplossing voor het probleem aan te bieden. Als we ontdekken dat wij een fout gemaakt hebben, zullen wij het desbetreffende product opnieuw afdrukken.

Alle kosten met betrekking tot versnelling van het afdrukproces (snellere productietijd en/of express levering) worden niet terugbetaald. Alle verzendkosten van bestellingen die worden teruggestuurd, worden in rekening gebracht bij de desbetreffende klant.

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

Wij accepteren vooruitbetaling, Sofortbanking, PayPal, Visa en Master Card.

Help Center Main Page