FAQ

Upload & Bewijs

Waar kan ik mijn bestanden uploaden?

U kunt uw bestanden direct na de betaling van uw bestelling uploaden. Als u heeft betaald, zijn er drie manieren om toegang te krijgen tot de uploadpagina.

• Na betaling wordt u doorverwezen naar de bestellingsbevestigingpagina. Hier is een link die u dan doorverwijst naar de uploadpagina.
  • Uw email met de bestellingsbevestiging bevat een directe link naar de uploadpagina.
  • Via uw klantaccount (indien u deze heeft).

Kan ik mijn bestanden uploaden, voordat ik een bestelling plaats?

Dit is niet mogelijk. Geüploade bestanden worden geassocieerd met een bestelnummer en daardoor kunt u uw bestanden niet uploaden voordat u een bestelling heeft geplaatst.

Hoe kan ik weten of het correcte bestand is geüpload?

De uploadpagina vertoont de bestandsnamen en thumbnails van de door u geüploade designs en laat ook de positie zien (voor-/achterkant, binnen-/buitenkant). Controleer alstublieft de bestandsnamen en/of de thumbnails, voordat u uw bestand goedkeurt. Als u een proefdruk bestelt, heeft u de kans om het printklare bestand op fouten te controleren en deze te wijzigen voordat de productie aanvangt.

Wat is de maximale bestandsgrootte van een upload?

U kunt bestanden uploaden met een grootte van maximaal 200 MB. Om de grootte van uw bestand te reduceren, kunt u uw bestand als zip-bestand sturen. Neem alstublieft contact met ons op als uw bestand groter is dan 200 MB.

Bieden jullie FTP-connecties aan om bestanden te uploaden?

Wij bieden in speciale gevallen FTP-connecties aan, bijvoorbeeld als bestanden groter zijn dan 200 MB.

Wat als ik een fout vind in mijn design na het indienen? Kan ik nieuwe bestanden uploaden?

Neem in dit geval zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen controleren of uw design al verwerkt is en zich in het afdrukproces bevindt. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij de status van uw order veranderen zodat u de correcte bestanden alsnog kunt uploaden. Houd er wel rekening mee dat dit het afdrukproces van uw product vertraagt.

Wat kan ik controleren door middel van een online proefdruk?

De online proefdruk die wordt geüpload ter controle en goedkeuring is de laatste kans om uw ontwerp te controleren op fouten. U ontvangt een printklaar PDF bestand met opmerkingen van ons designteam. Dit bestand is een accurate kleurreproductie van de uiteindelijke afdruk.