Service

Service bestandsvoorbereiding

Wij kunnen tegen een laag tarief printklare bestanden voor u creëren.

Uiteraard dient uw ontwerp eenvoudig genoeg te zijn, zodat we dit kunnen ontwerpen door het volgen van de door u gegeven instructies. Het betreft hier dus geen volledige designservice, slechts een zeer beperkte designservice.

Het is gebruikelijk dat u alle bestanden (logo´s, foto´s, etc.) aanlevert, zodat deze op het product (bijv. notitieblokken, presentatiemappen, enveloppen, etc.) gedrukt kunnen worden. Daarnaast kunnen we ook algemene opties toevoegen, zoals tekst, een reeks lijnen of vierkanten, adreslijnen of een plaatsaanduiding voor postzegels op ansichtkaarten.

Alle aangeleverde bestanden dienen van (hoge) printbare kwaliteit te zijn.

U ontvangt een online proefdruk om uw bestand te bekijken en te controleren, waarbij u de mogelijkheid heeft om correcties te verzoeken.

Ga naar product.

Opmerking: Deze service is standaard beschikbaar als een optie voor producten waarvoor deze service het meest geschikt is, zoals bladwijzers, visitekaarten en notitieblokken. Voor andere producten kunt u deze optie uiteraard ook toevoegen aan uw winkelwagen.

Bent u niet zeker of dit is wat u zoekt? Neem gerust contact op met onze klantenservice via email of live chat.

U kunt ook een offerte aanvragen voor het corrigeren van uw bestanden of voor volledige designservices. Wij werken nauw samen met een grafisch ontwerpbureau dat u graag een offerte stuurt voor productdesign, logo ontwerp, het ontwerpen van een huisstijl en nog veel meer.

Help Center Main Page