Service

Service printbestanden

Automatische bestandscontrole (gratis)

Wanneer u uw bestand uploadt, controleert het systeem uw bestand op formaat, kleurmodus en resolutie. Niet-CMYK kleuren worden automatisch geconverteerd naar CMYK, wat voor geringe kleurafwijkingen kan zorgen.

Het detecteren van fouten is niet gegarandeerd. Als u voor de automatische bestandscontrole kiest, bent u zelf verantwoordelijk voor mislukte afdrukken als resultaat van foutieve bestanden. PrintSafari.com is hier op geen enkele wijze voor aansprakelijk.

We verzoeken u vriendelijk uw bestanden nauwkeurig te controleren, voordat u deze indient. Na uw bevestiging zullen deze bestanden direct naar productie gaan.

Wanneer uw bestand ernstige fouten bevat, waardoor de kwaliteit van de afdruk ernstig zal verminderen (bijv. resolutie), dan nemen wij contact met u op. We vragen uw goedkeuring om verder te gaan met het printproces zonder enige wijziging of u kunt dan alsnog een handmatige bestandscontrole of lay-out service boeken (zie volgende alinea´s).

Handmatige bestandscontrole (€9,90)

Als u kiest voor een handmatige bestandscontrole zal één van onze experts uw bestand controleren en u informeren over de mogelijke problemen en risico´s. Eenvoudige fouten zullen, mits mogelijk binnen een kort tijdsbestek, worden gecorrigeerd. Wanneer dit niet mogelijk is, vragen we u om nieuwe bestanden te uploaden.

U ontvangt een online proefdruk, zodat u de mogelijkheid heeft om uw bestanden nogmaals te controleren en wijzigingen goed te keuren. Indien u niet tevreden bent kunt u nieuwe bestanden uploaden. U mag één keer een nieuw bestand uploaden, dat opnieuw gecontroleerd wordt door onze experts. Elke volgende proefdruk of upload vereist het nogmaals boeken van een handmatige bestandscontrole.

Let op: de productietijd start pas wanneer uw printklare bestanden definitief door u zijn goedgekeurd.

Niet inbegrepen in de handmatige bestandscontrole is:

•  Herzien of wijzigen van spelfouten/grammaticale fouten
  •  Herzien of wijzigen van inhoud/ontwerp
  •  Correct gebruik van overprint-instellingen
  •  Oriëntatie van het ontwerp
  •  Correct gebruik van spotkleuren/spot UV

Spotkleuren

Bedenk alstublieft dat we het gebruik van spotkleuren alleen controleren op de technische vereisten, niet op het creatief gebruik ervan. Lees hiervoor onze instructies voor spotkleuren of neem contact op met onze klantenservice om te controleren of u de spotkleuren correct toegepast heeft.

Oriëntatie van ontwerp

Het is lastig te controleren of uw ontwerp juist georiënteerd is. De oriëntatie kan op veel verschillende manier correct zijn, gebaseerd op uw ontwerp en het desbetreffende product. De oriëntatie is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid. Bekijk hiervoor ook onze pagina over oriëntatie in het help center.

Lay-out service (vanaf €39,90)

We kunnen printklare bestanden voor u creëren, waarbij we eenvoudige instructies volgen. Alle aangeleverde bestanden dienen van printbare kwaliteit te zijn. U ontvangt een online proefdruk ter controle en u kunt tweemaal wijzigingen verzoeken.

Deze service kan ook geboekt worden voor bestandscorrecties die meer tijd in beslag nemen dan gedekt wordt door de handmatige bestandscontrole.

Bent u niet zeker of dit is wat u zoekt? Neem gerust contact op met onze klantenservice via email of live chat.

Opmerking: De lay-out service is beschikbaar op de website voor producten waarbij deze het meest aansluit (zoals visitekaarten, schrijfblokken, etc.), maar is ook apart verkrijgbaar op de website.