Service

Tevredenheidsgarantie

PrintSafari.com garandeert full colour offset afdrukken van de hoogste kwaliteit. Wij bieden ‘niet goed, geld terug’-tevredenheidsgarantie voor nieuwe klanten die hun eerste bestelling plaatsen. Dit geldt voor bestellingen met een subtotaal van maximaal 100,00 euro. Als u niet tevreden bent met het eindproduct, kunt u het product terugsturen naar ons en ontvangt u een terugbetaling van de afdrukkosten. Elke bestelling met een subtotaal van meer dan 100,00 euro wordt beschouwd als een grote bestelling en zal niet vergoed worden. Het wordt aanbevolen eerst een kleine bestelling te plaatsen voordat u een grote bestelling plaatst, zodat deze garantie geldig is. Op deze manier krijgt een beter idee van wat wij te bieden hebben.

PrintSafari.com corrigeert fouten met betrekking tot onjuist snijden, printkwaliteit, kleuren of printvertragingen. Als klant bent u verantwoordelijk voor het indienen van printklare bestanden. Dit betekent onder andere dat u zelf een afloop van 3 mm rondom uw printklare bestanden heeft toegevoegd. Alle bestandsformaten dienen minimaal een resolutie te hebben van 300 PPI. Alle gekleurde bestanden en/of afbeeldingen dienen naar de CMYK kleurmodus geconverteerd worden en zwart-wit bestanden en/of afbeeldingen moeten worden aangeleverd in grijstinten.

Houd er rekening mee dat als gevolg van het afdrukken in de CMYK kleurmodus, niet alle kleuren beschikbaar zijn. Mochten de kleuren ernstig veranderen, dan proberen wij een zo goed mogelijk passende alternatieve kleur voor uw product te vinden.

Als een probleem optreedt bij het afdrukken van uw product, stuur dan een e-mail naar klantenservice(at)printsafari.com.

Help Center Main Page