Gevouwen producten

Folders

Gewoonlijk hebben gevouwen producten (gesloten formaat) vier, zes of acht zijdes, soms zelfs meer. Echter, het bestand dat u aanlevert dient twee pagina’s te bevatten (geopend formaat). U uploadt dus een voor- en achterkant van het geopende product.

Om tijd te besparen en onverwachte verrassingen bij het ontvangen van uw bestelling te voorkomen, raden we u aan gebruik te maken van de door ons gemaakte printsjablonen. Des te meer zijdes uw folder heeft, des te meer we het gebruik van deze printsjablonen aanbevelen.

Onderstaande afbeelding toont een overzicht van de verschillende vouwstijlen:

Let alstublieft op de plaatsing van de voor- en achterzijde van uw folder (omslag)! Deze plaatsing varieert op basis van de gekozen vouwstijl. Normaal gesproken, wanneer uw bestand twee pagina’s bevat, zal de buitenkant van uw bestand met daarop uw voorzijde (omslag) op pagina 1 en de binnenkant op pagina 2 van uw PDF bestand staan. Mocht u er niet zeker van zijn of u uw ontwerpen correct geplaatst heeft, dan raden we u aan beide kanten uit te printen, de achterkanten vervolgens aan elkaar te plakken om ze daarna zelf te vouwen volgens de gekozen vouwstijl.

Voorbeeld

Het bestand voor de wikkelvouw folder (formaat A6) zal er als volgt uit zien:

Om het vouwen goed uit te kunnen voeren is het vereist dat de ontwerpen binnenin de folder iets kleiner zijn. De vouwlijnen zijn gemarkeerd in de printsjablonen. U kunt deze printsjablonen, indien gewenst, gebruiken als richtlijn tijdens het ontwerpen van uw folder.

Wanneer u voor het eerst een folder maakt of onzeker bent over het correct opzetten van uw bestand, raden we aan dat u de optie “controleer bestand” toevoegt aan uw bestelling.  Met het toevoegen van deze optie zal ons designteam uw bestand controleren.