Resolutie

De minimale resolutie dient 300 PPI te zijn (pixels per inch). Lagere resoluties kunnen resulteren in afdrukken van mindere kwaliteit. Onze server controleert automatisch de resolutie van uw bestanden. Het systeem zal bestanden afwijzen met een resolutie lager dan 150 PPI en zal een waarschuwing geven voor bestanden met een resolutie tussen 150 en 300 PPI. Let op dat afbeeldingen van het internet vaak een resolutie hebben van 72 PPI en niet geschikt zijn voor het printen van hoge kwaliteit producten.

Wanneer u balpennen en aanstekers wilt bedrukken, dienen de afbeeldingen ingediend te worden als vector-afbeeldingen. Als u pixel-gebaseerde bestanden wilt indienen, dient de resolutie tussen 1200-2000 PPI te zijn.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor drukfouten die te wijten zijn aan de lage kwaliteit van uw bestanden.