Bestelproces

Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken via onze Live Chat, onze gratis hotline XXXXXXX of u kunt ons een e-mail sturen.

1. Kies een productcategorie (flyers, notitieblokken, etc.)

2. Maak uw selectie

Gebruik de dropdown-menu´s om het gewenste product te selecteren. De lijst onder de dropdown-menu´s zal alle producten die passen bij uw selectie laten zien. Als u één of meer dropdowns ongeselecteerd laat, kunt u de prijzen met elkaar vergelijken. U kunt de lijst sorteren door te klikken op de top van een kolom.

Klik op een item in de lijst om door te gaan naar de productpagina.

3. Productpagina

Kies specifieke opties voor uw product en voeg uw producten toe aan uw winkelwagen.

4. Winkelwagen

In de winkelwagen kunt u het aantal van het gewenste product veranderen, wanneer u hetzelfde product nodig heeft, maar deze met verschillende ontwerpen wilt laten bedrukken. Verander eenvoudig het aantal en klik op "Update winkelwagen". Om de productopties te veranderen, klik dan op "Wijzig".

5. Checkout

Voer hier uw gegevens in en kies uw betalingsmethode.

U kunt het overzicht van uw bestelling bekijken in de laatste stap van het bestelproces, namelijk in het "bestellingsoverzicht". Na het afronden van uw bestelling wordt u naar de betalingspagina geleid. Na betaling wordt u teruggeleid naar PrintSafari.com om uw bestanden te kunnen uploaden.

6. Uploaden van bestanden

U kunt op de volgende manieren navigeren naar de uploadpagina:

• Na de betaling wordt u direct naar de bestellingsbevestiging-pagina verder geleid. Hier vindt u een link die u doorverwijst naar de uploadpagina.
  • In de email die de bevestiging van uw bestelling bevat vindt u een directe link naar de uploadpagina.
  • Via uw klantaccount (indien u deze aangemaakt heeft).