Bestelproces

Uploaden bestanden

Waar en wanneer kan ik mijn bestanden uploaden?

De uploadpagina is beschikbaar zodra we de betaling van uw bestelling ontvangen hebben. Het uploaden en het bevestigen van uw bestanden zal het uploadproces afronden, zodat uw bestelling verwerkt kan worden.

U kunt op de volgende manieren navigeren naar de uploadpagina:

• Na de betaling wordt u direct naar de bestellingsbevestiging-pagina verder geleid. Hier vindt u een link die u doorverwijst naar de uploadpagina.
  • In de email die de bevestiging van uw bestelling bevat, vindt u een directe link naar de uploadpagina.
  • Via uw klantaccount (indien u deze heeft).

Waarom accepteert de uploadpagina mijn bestanden niet?

Dit is waarschijnlijk omdat uw bestanden niet voldoen aan één of meerdere voorschriften. De uploadpagina geeft aan welke van de volgende criteria niet is voldaan:

• Afmetingen bestand
  • Resolutie
  • Aantal pagina's
  • Het bestand is groter dan 200 MB

Neem alstublieft contact met ons op als u hulp nodig heeft om bestanden groter dan 200 MB te uploaden. We kunnen een een tijdelijke FTP- toegang opzetten voor u.

Als u een foutmelding met betrekking tot bestandsafmetingen ontvangt, kunt u uw gegevens gemakkelijk en snel controleren met behulp van onze printsjablonen. Deze tonen de correcte afmetingen. U dient geen snijtekens toe te voegen bij het opslaan van uw PDF-bestand, zodat u deze foutmelding voorkomt.

We kunnen echter niet volledig uitsluiten dat er geen technische fouten ontstaan bij het uploaden van uw bestanden in onze online applicatie. Mocht u twijfels hebben en vermoeden dat er een probleem is ontstaan, neem dan alstublieft contact met ons op.

Ik wil nieuwe bestanden uploaden, ondanks dat ik mijn bestelling al bevestigd heb.

Wij kunnen alleen uw bestanden vervangen als uw bestanden nog niet in "prepress" zijn (voorbreiding van uw bestelling). Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Door middel van het aanvragen van een online proefdruk heeft u de kans om uw bestanden nogmaals te controleren voordat het printproces aanvangt en kunt u eventueel nieuwe bestanden uploaden.

Kan ik mijn bestanden via e-mail sturen?

Het is noodzakelijk dat uw alle bestanden bij de bestelling te uploaden, om ervoor te zorgen dat alle deadlines behaald worden. Als uw de optie kiest om de bestanden per e-mail te verzenden, kunnen we niet garanderen dat ze bij de bestelling toegewezen zullen worden binnen de gegeven afsnijd tijden voor de productie.

Wij adviseren dat uw zelf verantwoordelijk bent voor de juiste formaten van de bestanden wanneer uw voor de automatische bestandscontrole kiest. Wij corrigeren de formaten van de bestanden niet, maar we zullen wel nieuwe print bestanden aan uw vragen.

Wij zullen uw bestanden wel corrigeren als uw voor de handmatige bestandscontrole kiest. Wanneer bij het kiezen van deze optie een upload fout ontvangt, kunt uw de bestanden per e-mail sturen met de order nummer in de referentie. Onze experts zullen de bestanden controleren en desnoods corrigeren voor uw.