Voorbereiding van bestanden

Algemeen

Bestandsformaten

U kunt uw bestanden indienen in één van de volgende formaten:

  • PDF
  • JPG
  • TIF/TIFF

Wij raden het gebruik van PDF aan.

PDF behoudt alle vector-gebaseerde elementen in uw bestand. Vector elementen zorgen over het algemeen voor scherpere graphics en vloeiendere teksten dan pixel-gebaseerde formaten.

Bij het exporteren van uw PDF-bestand dient u altijd gebruik te maken van ‘PDF/X3-2002’ instellingen en moet u ervoor zorgen dat u een snijmarge/afloop aan uw bestand toevoegt. Voeg alstublieft geen snijtekens toe aan uw bestand, aangezien deze uploadfouten kunnen veroorzaken.

Bestandsgrootte

De maximale bestandsgrootte voor uploads is 200 MB per bestand. Voor grotere bestanden kunt u een FTP-toegang aanvragen. Wij zetten alleen een FTP-toegang op indien dit echt nodig is (dus niet voor bestanden kleiner dan 200 MB).

Aantal pagina’s

Wanneer u producten bestelt die twee pagina’s bevatten, kunt u 2 enkele pagina’s of een bestand met meerdere pagina’s uploaden. Voor meer informatie kunt u terecht bij: orientatië design.

Voor producten die meer dan twee pagina’s bevatten raden wij een PDF-bestand met meerdere pagina’s te hanteren. Als u een zip-bestand gebruikt, gebruik dan alstublieft de paginanummers die verwijzen naar de indeling. Paginanummers moeten hetzelfde aantal paginanummers gebruiken (‘Pagina_01 in plaats van pagina_1’ voor producten met de pagina’s 10-98 pagina’s en ‘pagina_001’ voor producten met meer dan 100 pagina’s).

Voorbereiding van bestanden

U bent volledig verantwoordelijk voor de correctheid van uw ingediende bestanden.

Wij doen ons uiterste best om u te helpen uw bestanden correct in te dienen en zo drukfouten te voorkomen. Indien uw bestand niet aan onze bestandseisen voldoet en een drukfout doet zich voor, zullen wij uw bestelling niet opnieuw printen of terugbetalen. Bekijk ook onze checklijst voor de belangrijkste zaken waarmee u rekening dient te houden tijdens het ontwerpen.

Printsjablonen

Wij raden ten zeerste aan om tijdens het ontwerpen gebruik te maken van onze printsjablonen. Deze sjablonen hebben het correcte formaat, inclusief snijmarge/afloop.

Download een printsjabloon.

Help Center Main Page